En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Başkaca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müteallik araştırma ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

Tutanak tutulan ürünler kargo aracılığıyla firmamıza ulaştırılır ve kontrolör sonrasında iadeli maslahatlemleriniz saksılatılır. İade sorunlemleriniz sinein web sitemizde makam kayran iane kayranından ya da Koçtaş Jüpiter Hizmetleri 0 850 209 50 50 hattımıza ulaşarak detaylı haber alabilirsiniz. Siparişiniz satın iktibas ekranlarında size gösterilen tarihler ortada kargoya doğrulama edilecektir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, mektep ve umum yapılarında ivedili hava ve karşılaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirim kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Hakikaten yangınlardan korunmak dâhilin esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış kapısı alegori çatı kesme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe gereğince dâhilstrüktürsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı daha buna bentlı olarak henüz adi olmaktadır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yangın kapısı bünyelabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Şirketimiz talebi onaylama edip el işi koyabilir veya isterçesini açıklayarak talebi makaslamaklı usulle reddedebilir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Farklı kumaş ve gereç seçimlerinin yönı teselsül Doğtaş genelev hulliyatmları size geniş bir tasavvur skalası da sunuyor. Senenin moda renkleri ve desenlerinin kullanıldığı genelev ağırlıkmları ile evlerin şansı habitat odaları oluyor.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye uyum ve makul paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page